Неочакван герой тушира напрежението в Реал Мадрид


Неочакван герой тушира напрежението в Реал Мадрид

2351 0

Въпреки че Пепе играе по-рядко сред титулярите на Реал Мадрид, именно португалският защитник е една от основните причини в съблекалнята на тима да има спокойствие, въпреки убийственото напрежение между някои футболисти и треньора Рафаел Бенитес.

Опитният бранител пое капитанската лента от контузения Серхио Рамос и в момента играе като титуляр, но приносът му извън терена е много по-голям, отколкото някой е предполагал, пише в един от водещите си материали днес вестник "Марка".

Пепе е провел много разговори по отделно със своите съотборници в опит да вдигне духа и морала на футболистите, особено след пораженията от Севиля и Барселона. Той е дал всичко от себе си, за да представи на футболистите, че играят за Реал Мадрид и отношението, което са показали напоследък не приляга на клуб като "белия балет". Изненадващо, това се е приело добре от всички играчи на тима.

Въпреки че загуби титулярното си място за сметка на Рафаел Варан, Пепе не роптае срещу това решение и на Карло Анчелоти, и на Рафаел Бенитес, а вместо това се опитва да допринесе за благото на отбора по алтернативни начини.

В Испания се смята, че Пепе е най-близкият и доверен човек на Кристиано Роналдо, като именно защитникът е козът на Флорентино Перес да запази CR7 в състава през лятото, когато се смята, че звездата на тима ще търси трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички