Реал Мадрид с алтернатива на Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе - плаща 130 млн. евро


Реал Мадрид с алтернатива на Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе - плаща 130 млн. евро
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

40023 0

Реал Мадрид може да предприеме изненадващ трансферен ход, ако не успее да привлече Килиан Мбапе или Ерлинг Холанд. "Белия балет" обмисля дали да не се насочи към нападателя на Наполи Виктор Осимен.

Реал Мадрид винаги има резервен вариант

Според "Sport", мадридчани ще опитат да се подсилят в нападение с нигериеца, ако се разминат с двете си основни трансферни цели. А сделката, която е обмисляна от президента Флорентино Перес е около 130 млн. евро.

Наред със слуховете за неговото бъдеще, то и от Наполи се опитват да продължат договора на звездата си. Спортният директор на италианския клуб Мауро Мелусо заяви: "Ние продължаваме да работим. Има много информации в медиите, защото очевидно просто трябва да се говори нещо. Ние обаче не сме спирали да действаме и ще видим какво ще случи през следващите седмици".

Ако Осимен преподпише, то се очаква новото споразумение с шампионите от Серия А да бъде до 2028 година. Освен това ще бъде включена и освобождаваща клауза от 130 млн. евро. Това е по силите на Реал Мадрид, който иска да се подсили в предни позиции и да има повече подкрепа за Джуд Белингам. Със сигурност обаче от "Сантяго Бернабеу" ще се пробват първо за Мбапе и Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички