Карло Анчелоти пак бе запитан за бъдещето си в Реал Мадрид, но даде странен отговор


Карло Анчелоти пак бе запитан за бъдещето си в Реал Мадрид, но даде странен отговор
Снимка: Getty Images

1913 0

Италианският специалист Карло Анчелоти има договор с Реал Мадрид до юни 2024 година, а наскоро, в разговор с журналисти - той заяви, че не бърза да подписва нов договор с испанския гранд.

 

Какво следва за Анчелоти?

Припомняме, че на няколко пъти през годината италианският специалист бе свързан с овакантения пост на национален селекционер на Бразилия, като дори се появи информация, че всичко между двете страни е договорено, но до ден-днешен няма нищо официално по казуса.

"Да си треньор на Реал Мадрид е най-важната работа. Ако клубът е щастлив, значи и аз съм. Не бързам да подписвам нов договор. Тук съм до 30 юни 2024 година", заяви категорично Карлето пред представителите на медиите.

За мнозина е много вероятно Карлето наистина да си тръгне след края на настоящата кампания. Това ще бъде край на втория му престой в Реал Мадрид, който бе ознаменуван с титла в Ла Лига и Шампионска лига през сезон 2021/22. За негови заместници се смятат пък имена като Зинедин Зидан и прогресиращият в треньорската професия Шаби Алонсо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Журналист опита да скара Шави и Анчелоти, но Карлето го скастри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички