Реал Мадрид представи последната си покупка - Рейниер (ВИДЕО)


Реал Мадрид представи последната си покупка - Рейниер (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1586 0

Полузащитникът Рейниер Жезуш Карвальо вече официално е футболист на Реал Мадрид. Бразилецът се присъедини към испанския гранд и подписа договор с клуба. Контрактът на 18-годишния футболист е до лятото на 2026 година.

"Това е ден, в който сбъдвам детската си мечта. Благодаря на президента, на останалите ръководители и на моето семейство, които винаги бяха до мен и не спираха да вярват, че е възможно да дойда тук. Искам да бъда част от историята на този голям клуб. Хала Мадрид!", каза на испански бившият играч на Фламенго.

След това младокът облече за първи път екипа на новия си отбор, излезе на "Сантяго Бернабеу" и показа уменията си пред дошлите да го видят около няколкостотин фенове. Халфът може да дебютира за Кастилия още в неделя. Рейниер ще играе на този етап във втория тим на "белите" - Кастилия. Според испанските медии, Реал е платил за правата му 30 милиона евро. 24 от тях са за Фламенго, 3 - за семейството на играча и още 3 - за агента му. А за коя европейска звезда клубът е приготвил 220 милиона евро вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички