Азар доволен от завръщането си за Реал Мадрид


Азар доволен от завръщането си за Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1158 0

Звездата на Реал Мадрид Еден Азар беше изключително доволен от завърщането си в игра за „Кралския клуб“, след като пропусна 10 седмици заради контузия. Белгийският национал бе извън плановете на Зинедин Зидан, след като получи контузия в глезена по време на равенството 2:2 срещу Пари Сен Жермен в Шампионската лига.

Азар се върна в игра при снощното равенство 2:2 срещу Селта. Въпреки резултата, белгиецът бе доволен, че отново има възможност да играе футбол. „Доволен съм от завръщането ми в игра, но не съм доволен от резултата. Искахме да спечелим срещата, но не можем да сме напълно разочаровани, тъй като все още сме на върха в Испанската Ла Лига. Все още има много мачове до края на сезона, но трябва да сме по-успешни при завършването на шансовете, които създаваме“, каза белгиецът.

Вероятно Зинедин Зидан ще даде още един шанс на Еден Азар да възвърне формата си в двубоя срещу Леванте следващата седмица. Френският наставник се надява, че Азар ще бъде на линия за двубоите на Реал Мадрид срещу Манчестър Сити в Шампионската лига. А ето каква негативна класация оглави Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички