Реал Мадрид предложи 220 милиона за Мбапе, ПСЖ дори не им отговаря


Реал Мадрид предложи 220 милиона за Мбапе, ПСЖ дори не им отговаря
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

4101 0

Трансферната сага около Килиан Мбапе приключи злополучно за Реал Мадрид, въпреки че "кралете" направиха всичко по силите си, за да го привлекат на "Бернабеу" през това лято. Мбапе ще остане в Пари Сен Жермен и ще изчака да изтече контракта му, а след това да премине със свободен трансфер в Реал през идното лято.

От Реал Мадрид са били готови да платят 220 милиона евро за Килиан Мбапе в последния ден от трансферния прозорец, като са отправили оферта към парижани. От ПСЖ обаче дори не са върнали отговор на "белите", както са сторили и с предишните оферти за Мбапе. След мълчаливия отказ на ПСЖ "белия балет" се е оттеглил от преговорите.

В Реал са били абсолютно подготвени за сделката с Мбапе в последните часове преди затварянето на трансферния прозорец, но така и не са получили отговор от ПСЖ. В офисите на "белите" са чакали четирима юристи, които са били на разположение да оформят сделката по най-бързия начин. Реал е бил подготвен със 7 различни контракта, за да могат да финализират трансфера на време.

Лично президентът на Реал Флорентино Перес е пристигнал на базата във Валдебебас, където се е надявал, че ще финализира трансфера на Мбапе. Първата оферта на Реал, която бе на стойност 160 милиона евро, беше отхвърлена от ПСЖ под претекст, че сумата е ниска и трябва да се вдигне до около 200 милиона. В крайна сметка Реал беше готов да плати почти рекордните 220 милиона евро, но ПСЖ очевидно не е искал да продава Мбапе на каквато и да е цена.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Реал вдига офертата за Мбапе до космически нива

ВИДЕО: Това ли е доказателството, че Мбапе приключи с ПСЖ?

4 причини защо Реал иска Мбапе на всяка цена

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички