Легендата Касияс каза категоричното си мнение по темата "Роналдо срещу феновете"


Легендата Касияс каза категоричното си мнение по темата "Роналдо срещу феновете"
Снимка: Guliver/GettyImages

2224 0

Бившият капитан на Реал Мадрид Икер Касияс не е съгласен с отношението на феновете към Кристиано Роналдо, а и към всички, които го критикуват в последните месеци.

Както е известно, португалецът отнася сериозни критики за представянето си от началото на сезона, а дори се стигна до момент, в който на "Сантяго Бернабеу" той беше освиркан. Разбира се, това му влияе и той изпусна нервите си, като запсува привържениците, които се обърнаха срещу него.

"Такива неща се случват, но Кристиано изисква много от се бе си, затова е и най-добрият на планетата, заедно с Меси. Той носи тази отговорност със себе си", каза Касияс пред "Onda Cero".

"Като мадридист, понякога не разбираш как може да се случват такива неща. Само преди 6 месеца станахме европейски шампиони, преди месец - световни. Той беше обявен за най-добър футболист. През миналата година дори имаше тежък период, преди Рафа Бенитес да си тръгне. Но всичко се разви отлично за отбора. Така че е лудост това отношение към Роналдо.

Всички са свикнали той да вкарва по два-три гола на мача. Когато не го прави, следват критики, което не е правилно. Феновете трябва да му помагат, а клубът трябва да помага, за да бъдат защитени футболистите. Роналдо все пак не трябва да им обръща внимание, а да продължи да дава всичко от себе си, за да бъде най-добрият на планетата", допълни легендата на "белия балет".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички