Реал Мадрид постави цена на свой защитник, Манчестър Юнайтед е сред трите отбора кандидати


Реал Мадрид постави цена на свой защитник, Манчестър Юнайтед е сред трите отбора кандидати
Снимка: GettyImages

1636 0

Със сигурност сезонът досега е изключително труден за играча на Реал Мадрид - Давид Алаба. След сериозната контузия на коляното на Едер Милитао в началото на кампанията се очакваше австриецът да се превърне в титуляр, за да ръководи защитата на Реал Мадрид.

Може да си намери нов отбор съвсем скоро

Реал Мадрид ще си търси нов централен защитник

Вместо това обаче сезонът му тръгна в друга посока. Алаба беше виновен за няколко гола през този сезон, което доведе до поставянето му под въпрос в състава. Антонио Рюдигер се представи много по-добре и когато Милитао се завърне, то по-скоро германецът ще си партнира с него в защитата.

Това може да се означава, че Реал Мадрид иска да продаде Алаба и според "Sport" те са поставили искана цена от 60 милиона евро за централния защитник. Това идва на фона на интерес от Манчестър Юнайтед, Ювентус и Ал Итихад.

Реал Мадрид е свързван с подписването на по-млад централен защитник през следващите няколко години и напускането на Алаба ще позволи това да се случи безпроблемно. 31-годишният футболист обаче няма никакво намерение да напуска клуба на този етап, което може да осуети продажбата му. От мадридския клуб обмислят и как да се подсилят в нападение, като дори вече имат и алтернатива на Ерлинг Холан и Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички