Реал Мадрид ползва всички козове, малко известно правило го доближава до Дейвис от Байерн Мюнхен


Реал Мадрид ползва всички козове, малко известно правило го доближава до Дейвис от Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1325 0

Реал Мадрид не се е отказал и ще продължава да приоритизира трансферен ход за звездата на Байерн Мюнхен Алфонсо Дейвис през 2024 година. "Белия балет" преследва кандския национал от началото на сезона, след като стана ясно, че все още не е удължил договора, който е до 2025 година.

Реал Мадрид ползва всичко козове за Алфонсо Дейвис

И двата клуба обаче виждат в Дейвис перфектната опция, като баварците правят всичко възможно, за да подпишат ново споразумение с него. Предишното споразумение на Байерн за годишна заплата от 12 млн. евро е стопирано, като според "Caught Offside" Реал се надява да използва влиянието на Давид Алаба, за да убеди Дейвис да премине в Мадрид.

Още: Пактът между Хоселу и Карло Анчелоти, който се оказа повече от успешен в Реал Мадрид

Алфонсо Дейвис сред голмите цели за Реал Мадрид

Предишното споразумение на Байерн Мюнхен за годишна заплата от 12 милиона евро е отложено, според колоната на експерта от Бундеслигата Кристиан Фалк с Хванат в засада, а Реал Мадрид се надява да използва влиянието на Дейвид Алаба, за да убеди Дейвис да премине в Мадрид.

"AS" допълва, че Реал може да получи допълнителен тласък за сделката заради правилата за двойно гражданство и места извън ЕС в техния отбор. Клубът работи внимателно, за да гарантира, че играчите, които имат право да заемат места в общността, могат да го направят, както беше в случая с Джуд Белингам, поради ирландския му паспорт.

Съвместното канадско и либерийско гражданство на Дейвис му предлага начин чрез Споразумението от Котону между ЕС и 78 африкански, карибски и тихоокеански нации, да не заема място в отбора на като част от "допълнителна общност" и място извън ЕС.

Още: Ел Класико по ТВ: Къде да гледаме ФИНАЛА Реал Мадрид - Барселона за Суперкупата на Испания?

Ламин Ямал ще получи шанса да счупи 77-годишен рекорд срещу Реал Мадрид

Саудитските фенове готвят ад за Тони Кроос на финала, няма да го пощадят дори и при гол

Според Шави в Ел Класико няма фаворит, разкри как Барселона ще победи Реал с помощ от Йохан Кройф

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички