Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме Кралския клуб срещу Осасуна в Ла Лига?


Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме Кралския клуб срещу Осасуна в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

1677 0

Испанският колос Реал Мадрид със сигурност се намира в добро настроение, след като през миналия уикенд спечели поредното Ел Класико с Барселона. Футболистите на Карло Анчелоти обаче бързо трябва да се настроят за следващия си мач срещу тима на Осасуна от междинния 11-и кръг в Ла Лига.

Кралският клуб е на само една точка от върха в Ла Лига, като заема втората позиция с актив от 20 точки. Пред тях е единствено тимът на Реал Сосиедад, който обаче е и с мач повече. Тази вечер "белите" имат възможността да оглавят подреждането, но за целта трябва да победят Осасуна, който също се представя отлично от началото на сезона и заема шесто място с 18 точки.

За днешната среща Реал Мадрид ще бъде без няколко играчи: Федерико Валверде, Дани Себайос и Лука Йович. Гарет Бейл и Иско пък са под въпрос за срещата, като има шанс да се появят в игра за "белите". В тима на Осасуна отсъстват Коте и Рамальо.

Двубоят между Реал Мадрид и Осасуна ще се изиграе на "Сантяго Бернабеу" и е с начален час 22.30 българско време. Срещата ще бъде излъчена пряко в ефира на Max Sport 4, като ще можете да я проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички