Бесни фенове на Барселона щяха да потрошат колата на Роналд Куман (ВИДЕО)


Бесни фенове на Барселона щяха да потрошат колата на Роналд Куман (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2207 0

Гневните фенове на Барселона обградиха колата на наставника на тима Роналд Куман след загубата на каталунците от Реал Мадрид с 1:2 в "Ел Класико". Лошият старт на сезона за каталунците продължи и със загуба от големия съперник на "Ноу Камп", а запалянковците на испанския гранд ясно изразиха мнението си за треньора след срещата.

Въпреки загубата Куман изрази мнение, че представянето на неговите възпитаници е показало напредък, но ядосаните фенове на отбора не бяха съгласни с това. Докато Куман се опитваше да си тръгне от стадиона с автомобила си, група от фенове го наобиколиха, започнаха да блъскат по капака на колата и да обиждат треньора. От клуба веднага осъдиха поведението на своите фенове:

"Барселона публично осъжда агресивните и непристойни действия, които нашият треньор трябваше да преживее при тръгването си от "Ноу Камп". Клубът ще вземе дисциплинарни мерки и мерки по сигурността, за да е сигурен, че подобни неприятни инциденти няма да се повторят", написаха от Барса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички