Реал Мадрид плаща по 80 000 на седмица на свой играч, за да си... почива


Реал Мадрид плаща по 80 000 на седмица на свой играч, за да си... почива
Снимка: Guliver/GettyImages

2547 0

А вие знаете ли, че Фабио Коентрао все още е играч на Реал Мадрид. Португалският защитник има договор с "кралския клуб" до края на този сезон и според него прибира по 80 000 евро на седмица.

Към момента Коентрао няма отбор, а за последно през миналия сезон игра за Спортинг Лисабон. От тогава той не взе участие в предсезонното турне на тима в САЩ. По-късно в хода на подготовката не бе и повикан в групата на Реал за мачовете през сезона и очевидно Холен Лопетеги няма да го ползва през сезона.

На "Сантяго Бернабеу" със сигурност ще опитат да продадат играча до края на трансферния прозорец. За момента обаче заинтересовани няма, а в последното си издание вестник "AS" сериозно нападна играча за това, че нищо не прави и прибира 5-цифрената сума като възнаграждение за действията си. Освен това с трансферната си сума и изплатените заплати, до момента той е струвал общо 55 милиона евро за португалеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички