Реал Мадрид отговори на обвиненията от страна на Атлетико и испанските медии


Реал Мадрид отговори на обвиненията от страна на Атлетико и испанските медии
Снимка: Getty Images

3518 0

След като в дните преди 1/4-финалния сблъсък между Реал Мадрид и Атлетико за Купата на Краля, "белите" бяха подложени на сериозна атака от "дюшекчии" и медии и бяха обвинявани в това, че не са осигурили достатъчно билети за гостуващия тим, сега ръководството на "белия балет" публикува официално изявление, с което иска да сложи край на всички спекулации.

" Като се има предвид информацията, която се появи на първа страница на вестник Marca, в която се посочва, че Реал Мадрид забранява на фенове да влизат на нашия стадион, облечени с фланелки на гостуващия отбор, Реал Мадрид би искал да заяви следното:

1. Тази информация е категорична и абсолютно невярно. Реал Мадрид никога не е забранявал на фенове, носещи фланелки на съперников отбор, да влизат на стадион Сантяго Бернабеу. Така е било винаги, както се вижда от всеки мач на нашия стадион, така ще бъде и занапред.

2. И по отношение на броя на билетите, които Реал Мадрид предостави на Атлетико де Мадрид за този следващ мач, нашият клуб иска да стане ясно, че броят на билетите, определени за Атлетико де Мадрид, е същият, който Реал Мадрид получава, когато посещение на стадион Метрополитано, в съответствие с договореното между двете страни в рамките на извънредните отношения, които поддържаме.

3. По същия начин Реал Мадрид иска да запише, че продажбата и прехвърлянето на билети за Сантяго Бернабеу са в съответствие по всяко време и винаги са били в съответствие с разпоредбите в сила за всяко състезание.

Реал Мадрид се надява и надява това следващо дерби да бъде футболен купон, който нищо и никой не бива да петни с абсолютно неверни информации.", написаха от клуба в Туитър. 

Дори и Антоан Гризман иронизира Реал Мадрид преди мадридското дерби в утрешния ден. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички