Реал Мадрид назова сумата, която Интер трябва да плати за Модрич


Реал Мадрид назова сумата, която Интер трябва да плати за Модрич
Снимка: Getty Images/Guliver

3201 0

Слуховете за трансфер на Лука Модрич в Интер стреснаха много от феновете на Реал Мадрид, тъй като първоначалната информация излезе от трансферното гуру в Италия Джанлука Ди Марцио. Информациите достигнаха дори до президента на "белия балет" Флорентино Перес, който не е особено доволен от тези слухове.

Строителният магнат даде много кратък, но показателен коментар относно интереса на "нерадзурите" към футболист №1 на Световното първенство по футбол.

"Модрич да премине в Интер? Единственият Вариант Лука да напусне е, ако някой клуб заплати 750 милиона евро. Това е клаузата, заложена в договора му", категоричен беше Флорентино Перес.

Президентът на "кралете" има сериозни проблеми през това лято с феновете и този коментар със сигурност ще стопли отношенията между него и привържениците. Те са разочаровани, че Кристиано Роналдо беше продаден в Ювентус, а на негово място не беше привлечен нито един футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички