Модрич ще говори с Перес за офертата от Интер


Модрич ще говори с Перес за офертата от Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1945 0

Интер продължава да мечтае за привличането на Лука Модрич. Според информация на Sky Sport Italia хърватинът е поискал среща с боса на Реал Мадрид - Флорентино Перес, за да говорят за бъдещето му.

Вчера излезе информация, че "нерадзурите" са се свързали с агентите на играча и самия футболист, опитвайки се да го убедят да премина на "Джузепе Меаца". Преговорите текат вече няколко седмици и Ди Марцио е убеден, че самият Модрич е дал съгласието си да играе за Интер. Според Gazzetta dello Sport съпругата на Лука, която се занимава с мениджърските дела на своя любим, е звъняла до офисите на "нерадзурите", за да се увери колко голям е техният. "Искате Модрич, така ли?", лаконично попитала тя, а шефовете e нямало как да отговорят с "не" на подобен въпрос

Именно заради се това се очаква да бъде срещата с Перес, на която да се реши неговото бъдеще. От Реал обаче едва ли ще са съгласни да се разделят с още един толкова важен футболист след напускането на Кристиано Роналдо.

Corriero dello Sport пък твърди, че има само един начин Модрич да акостира в Интер през това лято, а именно като преотстъпен, а миланският клуб ще разполага с опция за откупуването му в края на сезон 2018/2019. Това обаче изглежда като невъзможна сделка, която да се приеме от "белия балет".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички