Реал Мадрид напомни за величието на Карим Бензема с ВИДЕО от най-добрите му попадения


Реал Мадрид напомни за величието на Карим Бензема с ВИДЕО от най-добрите му попадения
Снимка: Getty Images

2036 0

Раздялата е факт. 14-годишната служба на Карим Бензема в отбора на Реал Мадрид ще приключи. Французинът и "лос бланкос" са си стиснали ръцете и са се разбрали, че деветката ще напусне "Сантяго Бернабеу" след края на настоящия сезон. 

Новината официално бе обявена днес (4 юни) от "Кралския клуб", който благодари на Карим Бензема за прекараните години в Мадрид. Малко след съобщението пък в Реал пуснаха много интересно видео, което показва най-добрите голове на французина с екипа на "лос меренгес".

Голове с глава, волета, ножици, трикови изпълнения попадат в любопитното видео. Капитанът на мадридчани може да се похвали с 647 мача с бялата фланелка, в които е вкарал умопомрачителните 353 попадения, които го нареждат зад Раул и Кристиано Роналдо във вечната голмайсторска класация на испанския гранд.

Карим Бензема може да се похвали с редица отличия, защитавайки цветовете на Реал. Французинът се поздрави с 5 успеха в Шампионска лига, както и редица титли в Испания. Деветката завоюва и най-престижното индивидуално отличие "Златната топка" за 2022 година

"Сантяго Бернабеу" се готви за раздялата с Бензема в последния му мач днес (4 юни) срещу Атлетик Билбао. Проследете срещата Реал Мадрид - Атлетик Билбао НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички