Реал Мадрид желае да се подсили с един от лидерите на Челси


Реал Мадрид желае да се подсили с един от лидерите на Челси
Снимка: GettyImages

2894 0

Реал Мадрид има своята поредна трансферна цел, за която ще се бори през януари. Испанският гранд се е спрял на капитана на Челси - Сесар Аспиликуета, предава изданието "SPORT".

Според информацията на "Сантиаго Бернабеу" се нуждаят от натурален десен бек, който може да се подвизава и като централен защитник - качества, които Карло Анчелоти цени високо. Именно затова се е породил интересът към испанския футболист.

Към момента "лос бланкос" разчитат само на Даниел Карвахал на десния бек и нямат играч, който да запълва тази позиция. Договорът на Аспиликуета с Челси приключва в края на сезон 2023/24 и вероятността да му бъде предложен нов не е голяма.

Най-големият враг на мадридчани - Барселона, също имаше интерес към привличането на Аспиликуета. Преговорите между "блаугранас" и Челси се състояха през изминалото лято, но до сделка така и не се стигна.

Аспиликуета се превърна във водеща фигура в клуба на Челси и има на сметката си 493 изиграни мача със синята фланелка, в които се е отчел с 17 попадения и 56 асистенции.

Докато в Реал умуват около Аспиликуета, то Карло Анчелоти посочи своите фаворити за спечелването на Мондиал 22'.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички