Бивш треньор на Реал Мадрид: Оставете на мира Роналдиньо


Бивш треньор на Реал Мадрид: Оставете на мира Роналдиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1867 0

Бившият треньор на Реал Мадрид - Хорхе Валдано, се застъпи за голямата футболна звезда от близкото минало и бивш играч на кръвния враг Барселона - Роналдиньо, който преди известно време бе задържан в парагвайски затвор и около когото се изписаха много неща в последно време.

"Роналдиньо бе лишен от свобода в продължение на седмици. Да бъдеш глупав, както адвокатът му е определил постъпката му, и да бъдеш престъпник са две съвсем различни неща. Както се отнася за много бразилски футболисти - за него животът винаги е парти" - написа Валдано за "El Pais", озаглавявайки думите си: "Оставете на мира Роналдиньо".

Припомняме, че от известно време Роналдиньо и неговия брат са извън затвора, като ще изтърпят останалата част от наказанието си в луксозен хотел. Това стана възможно, след като бе платена голяма сума за гаранция и след като бе сметнато, че двамата няма как да се укрият. В интернет пространствтото дори се появи ВИДЕО с емоционалния момент, в който Роналдиньо разбира, че ще излезе от затвора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички