Зидан не се е отказал от Погба, но исканата сума е умопомрачаваща


Зидан не се е отказал от Погба, но исканата сума е умопомрачаваща
Снимка: Guliver/GettyImages

5166 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан все още се надява, че до затварянето на трансферния прозорец на 2 септември може да подсили състава си с Пол Погба, съобщи "Marcа". Испанският гранд може да привлече безплатно Кристиан Ериксен от Тотнъм следващото лято, но за Зидан приоритетен вариант е именно трансферът на Погба.

Самият футболист не смята да подава молба за напускане, но ако клубовете се договорят, ще подпише споразумение с "кралския клуб". Тъй като пазарът на Острова е затворен и Юнайтед не може да намери заместник на Погба, английският клуб ще седне на масата за преговори, само ако получи предложение в размер на 200 млн. евро.

По-рано този месец стана ясно, че мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяр е провел няколко разговора с Погба относно ситуацията. Мениджърът е имал притеснения, че 26-годишният французин може да повлияе негативно на атмосферата в отбора заради проваления трансфер. Погба обаче е уверил наставника, че ще бъде напълно предан на Юнайтед през новия сезон. Халфът е казал също, че уважава решението на клуба да не го продава през този трансферен прозорец.

А какво реши Солскяер относно изпълнителя на дузпи в тима след пропуска на Погба срещу Улвърхемптън - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички