Реал Мадрид е спокоен - няма да форсира трансфера на Мбапе


Реал Мадрид е спокоен - няма да форсира трансфера на Мбапе
Снимка: Getty Images/ колаж: SportLive

1300 0

Реал Мадрид няма да форсира трансфер на нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе през януарския трансферен прозорец, съобщи Mundo Deportivo.

Грандът от испанската столица е спряган за следващата дестинация за младия френски футболист, който можеше да пристигне на „Сантиаго Бернабеу” през лятото, но късна оферта от „лос меренгес” бе отказана от борда на парижани.

Мбапе дори поиска трансфера да стане факт, но шефовете на ПСЖ предпочетоха да го задържат на „Парк де Пренс” и през този сезон, дори той да си тръгне без пари през идното лято.

Въпреки интересът от редица елитни клубове от Европа за Мбапе, то фаворит за подписа на играча е Реал. Каталунската медия обаче твърди, че „лос бланкос” няма да се опитва да вземе Мбапе през зимата срещу трансферна сума, а клубът е склонен да изчака до лятото и той да бъде представен в Мадрид без пари.

Мбапе има шест гола и 9 асистенции в 15 мача през тази кампания за лидера в класирането на Лига 1. В същото време пък от Реал се отказаха от една от трансферните си цели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички