Реал Мадрид е (почти) несломим с дуо в средата


Реал Мадрид е (почти) несломим с дуо в средата
Снимка: Getty Images

1761 0

Реал Мадрид постигна огромни успехи през изминалата кампания, като трудно ще ги защити с настоящето си състояние на терена, въпреки че "викингите" до голяма степен запазиха ключовите фигури в състава.

През лятото те дори уредиха трансфера на френския национал Орелиен Чуамени от Монако, кой може да се определи и като инвестиция в бъдещето, предвид качествата и 22-годишната му възраст.

Френското присъствие на "Сантяго Бернабеу" е сериозно, а в средата на терена личи името и на Едуардо Камавинга. Така младите футболисти стартираха взаимно като титуляри в седем мача на клубно ниво от началото на сезона.

Впечатление обаче прави, че само в един от тях Реал Мадрид е допуснал поражение и това става при гостуването на РБ Лайпциг в груповата фаза на Шампионска лига през настоящата кампания. Тогава "викингите" отстъпиха с 2:3, а двамата бяха през цялото време на терена. 

Те получиха и над 40 минути по време на финала от Мондиал 2022 между Франция и Аржентина, в който "петлите" отстъпиха след изпълнението на дузпи.

Ето къде може да гледате Атлетик Билбао - Реал Мадрид по ТВ НА ЖИВО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички