Атлетик Билбао - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме мача от Ла Лига?


Атлетик Билбао - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме мача от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2908 0

Реал Мадрид не се намира в най-добрата си форма, а тази вечер от 22:00 часа му предстои поредния тежък мач. Отборът на Карло Анчелоти гостува на Атлетик Билбао в двубой от 18-ия кръг на Ла Лига. Срещата Атлетик Билбао - Реал Мадрид ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.

"Белия балет" се намира на втора позиция във временното класиране с 38 точки, като изостава с 3 точки от Барселона. Каталунците също имат мач днес - домакинство на Хетафе. Атлетик е на осмо място в Ла Лига с 26 точки в актива си.

Именно затова от Реал нямат право на повече грешки, ако не искат да увеличат изоставането си от върха. Задачата срещу Билбао няма да е никак лесна, тъй като това е един от най-негостоприемните отбори.

Освен това Анчелоти няма да може да разчита на един куп футболисти.  Сред отписаните са част от големите звезди на тима като Алаба, Карвахал, Чуамени, Васкес, като в списъка попада и изглеждащият като "вечно контузен" в последно време - Еден Азар. СРещата е от 22 часа и ще може да я гледате в ефира на Max Sport 4.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички