Реал Мадрид е отправил последна оферта към своя капитан


Реал Мадрид е отправил последна оферта към своя капитан
Снимка: Guliver/GettyImages

1314 0

Сагата окорло бъдещето на Серхио Рамос продължава и сега Реал Мадрид е отправил последна оферта за подновяването на договора към своя капитан, според информация на „ABC“. Клубът е предложил на своята легенда да подпише за още една година при същите финансови условия - 12 милиона евро на сезон.

Съществуват обаче сериозни разминавания между двете страни, тъй като Рамос настоява да подпише нов двугодишен договор. С новата стратегия обаче, Реал Мадрид се надява, че ще спечели време, за да балансира финансовото си състояние, а Рамос пък би имал спокойствието, че ще остане още една година в отбора, въпреки че след 8-9 месеца ще трябва да седне на масата за нови преговори.

Настоящият договор на Рамос с Реал Мадрид изтича на 30 юни, а от 1 януари той е свободен да води преговори с всеки клуб. Смята се, че към защитника има много сериозен интерес от страна на Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед. Бранителят обаче трудно би приел оферта от Англия, където интензитетът в играта е огромен. На 30 март Рамос ще навърши 35 години.

А какво предстои пред Реал Мадрид в идния уикенд, четете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички