Реал Мадрид дава зор на ПСЖ, чака отговор за Мбапе до часове


Реал Мадрид дава зор на ПСЖ, чака отговор за Мбапе до часове
Снимка: Getty Images/Guliver

1447 0

Реал Мадрид е уведомил Пари Сен Жермен, че очаква финален отговор от парижани за Килиан Мбапе до неделя вечер. „Лос бланкос” отправиха две предложения към френския клуб, като втората е на стойност 180 милиона евро с включените бонуси към нея.

В Париж далеч не желаят да пускат своя нападател през това лято, макар през другото да не получат и цент за неговите права, като мотаят с отговора си испанския колос. Според френските медии от Реал са информирали ПСЖ за отговора им, който се чака до неделя вечерта преди Мбапе да замине с Франция за ангажиментите си към националния отбор.

В Мадрид се притесняват, че френският футболист ще затрудни преговорите, ако не е в страната и затова са призовали ПСЖ да заявят окончателното си становище в аванс.

Мбапе вече е информирал актуалния си отбор, че иска да напусне и отказа поредица от предложения за нов договор, като иска да заиграе при „лос меренгес”.

Мбапе бе спряган за преминаване и в Ливърпул, но английският клуб е много далеч от това да се доближи до предлаганите пари от Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички