Реал Мадрид дава още един шанс на Килиан Мбапе, но при едно условие


Реал Мадрид дава още един шанс на Килиан Мбапе, но при едно условие
Снимка: Getty Images

2813 0

Реал Мадрид e готов да предприемe още един ход за Килиан Мбапе, но Флорентино Перес иска, преди това да се случи, французинът да форсира нещата и да подаде молба за трансфер в ПСЖ.

Според медията El Nacional, Флорентино Перес е готов да даде още един шанс на Мбапе да се присъедини към Реал Мадрид, но само ако той заяви, че иска да напусне. Перес е провел допълнителни разговори с майката на французина, която има желание синът и да заиграе за "Сантиаго Бернабеу".

Припомняме, че Реал бе много близо до французина през лятото на 2022 година, но в крайна сметка Мбапе парафира договор с ПСЖ, който го задържа на "Парк де Пренс" до края на сезон 2023/24.

"Мечтата му беше да играе в Реал Мадрид, искахме да го направим миналия август, но те не му позволиха да напусне, той продължаваше да казва, че иска да играе в Мадрид и около 15 дни преди това промени ситуацията. Това не е Мбапе, който исках да доведа, той е друг, който сигурно е променил мечтата си", каза президентът на Реал преди време.

Мбапе продължава да впечатлява с изявите си както за клуб, така и за страна. Младокът бележи редовно за ПСЖ, а според мнозина собственоръчно изведе Франция до финала на Мондиал 2022, където отбеляза 3 попадения, но "петлите" бяха сломени от Аржентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички