Реал Мадрид - Атлетико Мадрид по ТВ: Къде да гледаме дербито от Ла Лига?


Реал Мадрид - Атлетико Мадрид по ТВ: Къде да гледаме дербито от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

3934 0

Време е за дербито на Мадрид - Реал е домакин на Атлетико в днешния 25 февруари в сблъсък от 23-ия кръг на испанската Ла Лига!

Тимът на Карло Анчелоти е на второ място във временното класиране с актив от 51 точки - осем по-малко от лидера Барселона. Този на Диего Симеоне пък заема четвъртата позиция със сбор от 41 пункта. 

През изминалата седмица "белия балет" записа поредна историческа европейска вечер, осъществявайки обрат от 0:2 до 5:2 като гост на Ливърпул в първи 1/8-финален мач от Шампионска лига. "Дюшекчиите" изиграха последната си среща на 19 февруари - домакински успех с 1:0 срещу Атлетик Билбао (22 кръг).

Първият шампионатен сблъсък между двата отбора през сезон 2022/23 се състоя на 18 септември, а тогава Кралския клуб спечели като гост с 2:1. Съвсем наскоро, 26 януари, Реал пък отстрани Атлети на 1/4-финалите за Купата на Краля с 3:1 (след продължения).

*Двубоят днес ще стартира в 19:30 ч. (българско време) и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Max Sport 4". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Реал Мадрид - Атлетико Мадрид НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички