Реал има два варианта за заместник на Зидан, първият е изненадващ


Реал има два варианта за заместник на Зидан, първият е изненадващ
Снимка: Getty Images/Guliver

16448 0

Столът на Зинедин Зидан в Реал Мадрид не просто се клати, а направо се тресе след тежката загуба на старта на новия сезон в Шампионска сезон. "Белите" паднаха с 0:3 от Пари Сен Жермен и показаха, че френският специалист е загубил аурата си дори в любимия си турнир.

Според "Mundo Deportivo", босът на "Кралския клуб" - Флорентино Перес, е заявил пред своето обкръжение, че Зидан вече не е точният човек за съблекалнята на тима. Затова бизнесменът упорито се оглежда за заместник на легендата. И се е спрял на две имена.

Първият вариант е бившата звезда на отбора Шаби Алонсо, който в момента води Реал Сосиедад Би има договор с третодивизионния отбор до 2021 година. До това лято испанецът беше треньор на младежка селекция в Реал.

Другият вариант е бившият наставник на "белите" Жозе Моуриньо. Португалецът, който води Реал в периода 2010-2013 година, в момента е безработен, след като Манчестър Юнайтед го уволни през зимата на 2019 година. Вижте в този материал с какъв бюджет ще разполага испанският гранд в следващите два трансферни прозореца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички