След поражението от ПСЖ: Реал Мадрид изравни негативен рекорд от 2003/2004 година


След поражението от ПСЖ: Реал Мадрид изравни негативен рекорд от 2003/2004 година
Снимка: Getty Images/Gulliver

4848 0

Отборът на Реал Мадрид започна сезон 2019/2020 в Шампионска лига по кошмарен начин. Тимът на Зинедин Зидан бе надигран и загуби при гостуването си на ПСЖ с 0:3.

Любопитното от този мач обаче не е толкова загубата, а безидейната игра на "белия балет" в предни позиции. Еден Азар стартира като титуляр за първи път от както премина в Реал от Челси това лято. Той бе подкрепян още от капитана за тази среща Карим Бензема и намиращия се в добра форма през кампанията Гарет Бейл.

Новосъздаденото трио BBH обаче по никакъв начин не затрудни вратата пазена от доскорошния играч на "кралкия клуб" Кейлор Навас. Стражът не бе притеснен в хода на пълните 90', тъй като към вратата му не бе насочен нито един точен удар. По този начин Реал изравнява негативен рекорд, като за последно през сезон 2003/2004 грандът от "Сантиаго Бернабеу" не успява да отправи нито един точен удар в мач от най-комерсиалния футболен турнир. От тогава до сега Реал Мадрид е изиграл 167 срещи. 

В хода на срещата пък Гарет Бейл отбеляза един от най-красивите голове в турнира. Той бе отменен заради игра с ръка на уелсеца миг по-рано, а видео от попадението може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички