Реал е все по-разочарован от Килиан Мбапе, който няма много време за Мадрид


Реал е все по-разочарован от Килиан Мбапе, който няма много време за Мадрид
Снимка: GettyImages

2820 0

Реал Мадрид отчаяно се е надявал, че ще успее да запази всички ходове около Килиан Мбапе далеч от медийното пространство до лятото. Това обаче няма да се случи, след като френският нападател наруши мълчанието си след успеха за Суперкупата на Франция.

Той повдигна завесата около своето бъдеще, а казаното не бе това, което от испанския тим са очаквали. Мбапе заяви, че независимо какво избере ще бъдат защитени и той, и ПСЖ, а окончателното му решение все още не е взето. Твърди се, че от Реал са дали краен срок до средата на януари, до който той трябва да даде своя отговор.

В Реал са силно разочаровани от Мбапе

Килиан Мбапе отново разочарова Реал Мадрид с действие

В "El Chiringuito" близкият до мадридския клуб, Хосеп Педрерол каза, че думите на Мбапе не са били добре приети на "Сантяго Бернабеу". "Реал Мадрид не се забавляват и не никак впечатлени от думите на Мбапе. Те не искат да влизат в драма, продължила цял сезон, а изглежда, че Мбапе иска", каза Педрерол.

Припомняме, че Мбапе вече е свободен да преговаря, с който и клуб си реши, тъй като договорът му с ПСЖ е до лятото на тази година. Реал иска французина в последните над 2 години, но всеки път удря на камък. Изглежда, че това ще е последната възможност, тъй като мадридчани вече са се уморили от тази игра, а и нямат никакво доверие на лагера около Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички