Луис Енрике: Ако Испания не успее, искам Меси да спечели Мондиал 2022


Луис Енрике: Ако Испания не успее, искам Меси да спечели Мондиал 2022
Снимка: Getty Images/Gulliver

1243 0

Селекционерът на Испания Луис Енрике сподели, че ако неговият тим не успее да спечели Мондиал 2022, ще се радва световната титла да бъде връчена на отбора на Аржентина. основната причина той да иска това е бившият му възпитаник в Барселона Лионел Меси.

"Ако Испания не спечели Световното първенство, бих искал Аржентина да го спечели заради Меси. Би било несправедливо, ако Меси прекрати кариерата си, без да спечели световната купа. Същото се отнася и за Луис Суарес и националният отбор на Уругвай", коментира Енрике.

"Ние много добре се отнасяме един към друг и винаги е било така... Но ние сме хора с характер, работим под голямо напрежение, затова също можем да грешим. Тогава (януари 2015 г.) се разбрахме и оправихме отношенията си", продължи треньорът на "Ла Фурия".

"Лео е уникален играч, винаги съм го казвал. Ако съм могъл нещо да му дам, а той изглежда го каза в това интервю, целта е постигната. Такава е моята цел при работата ми с всички футболисти. А ако това го казва най-добрият играч в историята, то можете да си представите какво означава това за мен", завърши той. А ето коя звезда на Испания също пожела Меси да триумфира, ако "Ла Фурия" не успее.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички