Лапорта: ПСЖ се опитва да дестабилизира Барселона заради Меси


Лапорта: ПСЖ се опитва да дестабилизира Барселона заради Меси
Снимка: Оф. сайт на Барселона

1026 0

Въпреки че все още е само кандидат за президент в Барселона, Жоан Лапорта умело влиза в ролята на президент, за да критикува публично ПСЖ заради преследването им на Лионел Меси, който в последно време е силно свързан с френския клуб.

Миналата седмица спортният директор на ПСЖ Леонардо заяви, че „велики играчи като Меси винаги ще бъдат в списъка на ПСЖ“, докато аржентинският полузащитник на френския клуб Леандро Паредес заяви, че шампионите от Лига 1 вече работят по подписването на капитана на Барселона.

"Прочетох, че ПСЖ отчита финансови загуби и вече говорим за това дали могат да поемат тези инвестиции", каза Лапорта пред испанския национален оператор TVE.

Във всеки случай бих ги помолил - със същото, с което ние имаме уважение - да не дестабилизират Барселона. Не сме направили нищо, което да ги накара да кажат, че планират да подпишат Меси, когато сме в средата на сезона. Не мисля, че е правилно".

А кой играч се радва на най-силния си сезон откъм голове - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички