Рамос наглее: Такава дузпа се отсъжда веднъж на 40 пъти


Рамос наглее: Такава дузпа се отсъжда веднъж на 40 пъти

1512 0

Бранителят на Испания Серхио Рамос не смята , че Италия е трябвало да получи дузпа в мача между двата тима снощи, но призна, че в някои случаи такива дузпи се свирят.

Защитникът на Реал Мадрид чукна крака на Едер и десетина минути преди края на мача Италия получи дузпа. Първоначално реферът не отсъди наказателен удар, но след като получи сигнал от помощника си, промени решението си. Даниеле де Роси отбеляза от бялата точка и изравни резултата.

Страхотен спектакъл в Торино - Италия изпусна велик обрат срещу Испания

„Мисля, че положението е спорно, но понякога може да се свири. Все пак смятам, че такава дузпа ще се отсъди веднъж от 40 пъти. Не искам обаче да виня съдията.

Като изключим този момент смятам, че направихме много добър мач и можем да бъдем доволни. В крайна сметка обаче един двубой се решава от отделни фрагменти“ заяви защитникът, цитиран от "Марка".

„Всеки може да допусне грешка. Ето например това се случи дори на Буфон, който е символ за Италия. Тук обаче той бе аплодиран, докато в Испания, когато сбъркаш, те освиркват и това е голямата разлика.

6 незабравими срещи между Италия и Испания

В крайна сметка обаче нека критиците сега да говорят, защото след това ще мълчат дълго, както става винаги“ добави Рамос, който бе видимо ядосан след мача.

Интересното е, че според доста специалисти Рамов би трябвало да е доволен, защото не е изгонен с втори жълт картон след отсъдената дузпа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички