Ракитич: Няколко лоши резултата няма да ни накарат да променим стила си


Ракитич: Няколко лоши резултата няма да ни накарат да променим стила си
Снимка: Getty Images/Guliver

1105 0

Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич коментира ситуацията в клуба и предстоящия сблъсък с Тотнъм в Шампионска лига. Двубоят на стадион "Уембли" в Лондон ще се проведе на 3-ти октомври от 22,00 часа и можете да го следите на живо в SportLive.bg.

"Искаме да направим добър мач и знаем какво означава да играем на "Уембли". Нямам търпение мачът да започне. Няколко лоши резултата, дори и да са болезнени, няма да ни принудят да сменим своя стил", заяви хърватинът, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

"Всичко, което правим, трябва да го правим заедно. Трябва да бъдем едно цяло, както в атака, така и в отбрана. Трябва да надградим в игрови план, но ние не се паникьосваме и сме уверени в себе си", допълни Ракитич.

Както е известно, тимът на Ернесто Валверде тръгна чудесно в Шампионска лига, след като разгроми с 4:0 ПСВ Айндховен. В първенството обаче отборът буксува - в последните си 3 мача в Ла Лига Барселона спечели едва 2 точки. Заради това се заговори и за смяната на треньора, но от клуба заявиха, че подкрепят наставника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички