Фенове на Барселона освиркаха играч заради Меси, той не отпразнува трофея и си тръгна (СНИМКА)


Фенове на Барселона освиркаха играч заради Меси, той не отпразнува трофея и си тръгна (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

5640 0

Напрежението във феновете на Барселона продължава да е високо поради неочакваната новина за напускането на Лионел Меси. Мнозина от тях насочиха гнева си към други играчи на каталунците, които обвиняват, че не са се съгласили да напуснат клуба и да освободят място за заплатата на Меси.

Един от тях е централният бранител Самуел Юмтити. Той бе освиркван по време на двубоя срещу Ювентус за трофея "Жоан Гампер" (спечелен с 3:0). А след това французинът взе решение да не участва в празненствата след първия грабнат трофей.

Именно Юмтити и Миралем Пянич са били двама от хората, които Барселона и искала да освободи. Юмтити обаче е нямал намерения да напуска "Камп Ноу" въпреки слуховете, които го свързваха с Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Тотнъм.

Това явно не се е харесало на феновете на каталунците. Бранителят бе освиркван още при презентирането на футболистите преди мача, като получи същото отношение и при появата си от пейката през второто полувреме, когато замени Роналд Араухо.

Малко след това Юмтити наруши мълчанието си със "стори" в личния си профил в социалната мрежа "Инстаграм", където акцент бе надписът: "Понякога е по-добре да не казваш нищо и да оставиш тишината да се погрижи за нещата". Подкрепа към него изрази и сънародникът му и съотборник Антоан Гризман.

Вижте 3-те гола на Барселона срещу Ювентус на Кристиано Роналдо (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички