Звездите на Байерн Мюнхен и ПСЖ се завръщат в Шампионска лига - прогнозата на Нагелсман напът да се сбъдне


Звездите на Байерн Мюнхен и ПСЖ се завръщат в Шампионска лига - прогнозата на Нагелсман напът да се сбъдне
Снимка: GettyImages

1915 0

Чудесни новини съпътстват противниците на осминафиналите в Шампионска лига - Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен в часовете преди двубоя между двата тима, след като стана ясно, че големите им звезди са напът да бъдат на разположение за двубоя във вторник вечер.

От "Екип" за пореден път потвърдиха частичното завръщане на Килиан Мбапе към тренировъчните занимания на парижани в неделя, докато той е тренирал на пълни обороти в понеделник. 

Припомняме ви, че голмайсторът на Мондиал 2022 се контузи в първия ден на февруари и след първоначалните прогнози за отсъствие от три седмици Нагелсман призна, че очаква французинът да бъде на разположение.

Междувременно за гостите в първия двубой стана ясно, че по време на срещата участие може да вземе изключително опитният Томас Мюлер. Агенция ДПА съобщава, че състоянието му е сравнително добро, предвид първоначалните прогнози след успеха над Бохум. 

Тогава той се нарани при първото попадение, а междувременно възстановен бива и полузащитникът Райън Гравенберг. Нагелсман обаче няма да може да разчита на Мануел Нойер, Лукас Ернандес и Садио Мане, докато Кимих се завръща в групата след наказание в Бундеслигата по време на уикенда.

Вижте какъв рекорд с Байерн Мюнхен постигна Томас Мюлер през уикенда!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички