ПСЖ е отхвърлил още един играч на Барселона, който да влезе в сделката за Неймар


ПСЖ е отхвърлил още един играч на Барселона, който да влезе в сделката за Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

5198 0

Барселона продължава да търси начини, за да се споразумее с Пари Сен Жермен за Неймар преди 2 септември, когато затваря трансферният прозорец. Проведената тази седмица среща между двете страни не е дала резултат и все още не е ясно къде бразилецът ще продължи кариерата си.

Според Le Parisien от Барселона са предложили в сделката, освен Фелипе Коуриньо, също и Артуро Видал. Той направи задоволяващ първи сезон, но заради изобилието от играчи в неговата зона от каталунския клуб са готови да се разделят с него. От Барса са предложили още 60 млн. евро, като предложението веднага е било отрязано от парижани.

Шампионите на Франция не се интересуват от размяна на играчи, които струват под 100 млн. евро.Те се интересуват от Нелсон Семедо, но от Барса не са склонни да се разделят с него. В момента Неймар тренира индивидуално в ПСЖ, изчаквайки решението на френския клуб за неговото бъдеще.

Вчера бе обявено, че контузията, която извади Неймар от терените за почти половин година, не е възстановена напълно и може да му създаде нови проблеми. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички