Известен журналист: Неймар прие да взима с 15 млн. евро по-малко в Барселона


Известен журналист: Неймар прие да взима с 15 млн. евро по-малко в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

6726 0

Трудно е да се каже със сигурност защо звездата на Пари Сен Жермен - Неймар, така отчаяно иска да си тръгне от Франция и защо толкова силно желае да се върне в Барселона. Но според журналиста Гилем Балаге бразилецът е съгласен на всички условия, които каталунците му поставят, само и само да облече отново червено-синята фланелка. Включително и на огромно снижение на заплатата.

Според испанския ни колега, нападателят се е съгласил да намали годишната си заплата с 15 милиона евро, което си е цяло състояние. Така вместо 38 милиона, каквито е прибирал в Париж, на "Камп ноу" звездата ще се разписва срещу 23 милиона на сезон.

Това е странно, предвид факта, че другият испански гранд - Реал Мадрид, според слуховете е предлагал на бразилеца 40 милиона годишно възнаграждение. Той обаче иска да играе в Барселона и дори се е съгласил да изпълни едно от най-важните искания на каталунците. Вижте какво е то в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички