ПСЖ е напът да загуби битката за Мбапе, даже капитанската лента не му промени мнението


ПСЖ е напът да загуби битката за Мбапе, даже капитанската лента не му промени мнението
Снимка: Getty Images

5066 0

Нова порция информации изглежда потвърждават преминаването на Килиан Мбапе в Реал Мадрид. Играчът е на огромен кръстопът от месеци и трябваше да избира между парижани и "кралския клуб", но изглежда нищо не може да задържи нападателя във френската столица.

"Принцовете" се опитаха да задържат звездата си, като й предложиха контракт с невероятни условия, капитанската лента и 100% от правата върху снимките, на които Мбапе държи, но вече дори ръководството е убедено, че "младият шампион" напуска окончателно.

Журналистът на ESPN Жулиен Лурен съобщава, че френският гранд е бил уверен в оставането на суперзвездата през миналите дни, но сега за пореден път всичко се е объркало. Именно заради това е организирана среща между двете страни в следващите часове.

Sky Sport обяви, че ПСЖ е пробвал да задържи голаджията със заплата от 4,75 милиона евро на седмица, но дори и това трудно щяло да промени позицията на играча. С всички бонуси той би взимал по 56 милиона на година в Париж. 

В същото време от Marca ни съветват да "изчакаме", а ситуацията с французина е между "топла и гореща". Водещите анализатори информират, че въпреки очакваната среща, дори катарските собственици очакват анонсиране на сделката, която ще бъде удар по парижани.

Ето коя друга звезда напуска "Парк де Пренс"!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички