Юрген Клоп разкри какви са плановете на Ливърпул за Килиан Мбапе


Юрген Клоп разкри какви са плановете на Ливърпул за Килиан Мбапе
Снимка: GettyImages

4156 0

На 28 май на „Стад дьо Франс“ в Париж предстои финалът в Шампионска лига между отборите на Реал Мадрид и Ливърпул. Това ще е повторение на финала между двата тима през 2018 година в Киев, когато „кралете“ спечелиха с 3:1 след груби грешки на вратаря на мърсисайдци Лорис Кариус.

Преди големия мач изглежда се заформя нова битка между „червени“ и „бели“, но извън терена. Причината е бъдещето на младата суперзвезда на ПСЖКилиан Мбапе, който се очаква да премине при „кралския клуб“ след края на сезона. Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп успя да разбуни духовете относно бъдещето на младия французин. Той коментира какъв е шансът неговият тим да привлече Мбапе в редиците си.

„Разбира се, че се интересуваме от Мбапе, не сме слепи. Харесваме го. Но не можем да бъдем част от тази битка с наддаването за него. Има и други клубове и това е добре. Той е страхотен играч", заяви Клоп, който следи Килиан Мбапе още от дебюта му в Монако.

Вижте още: Медиите гръмнаха! Мбапе преминава в Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички