Килиан Мбапе е взел своето решение... "почти"


Килиан Мбапе е взел своето решение... "почти"
Снимка: Getty Images

3047 0

Спекулациите около звездата на ПСЖ Килиан Мбапе не спират. Французинът все още се двоуми между дали да остане във френския шампион или да облече бялото и да заиграе за Реал Мадрид. Нападателят заяви през уикенда, че неговото решение е почти готово.

Мбапе спечели приза за най-добър играч в Лига 1 през този сезон за трети пореден път, а на церемонията той отдели време и говори за своето бъдеще.

"Не мога да кажа нищо за моето бъдеще, мисля, че не е правилният момент, но съвсем скоро ще разберете. Мога да кажа, че почти съм готов с финалното решение", заяви французинът пред медиите.

"Смятам, че е време да поема повече отговорности не само на терена, но и извън него. Може би ще съм щастлив в Париж, но и някъде другаде, където мога да започна нов проект", добави Мбапе.

Още от изминалото лято бъдещето на Мбапе във френския гранд е заложено на карта. Парижани казаха "не" на Реал Мадрид и оферта от 200 милиона през лятото на 2021 година. Предстои да разберем какво ще бъде решението на 23-годишния футболист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Маурисио Почетино с интересни думи за представянето на ПСЖ в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички