Продажбата на звездата Ферлан Менди - приоритет на Карло Анчелоти и Реал Мадрид?


Продажбата на звездата Ферлан Менди - приоритет на Карло Анчелоти и Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images

1770 0

Ръководството на Реал Мадрид, редом с треньора Карло Анчелоти, са направили приоритетна задача продажбата на една от звездите на "кралския клуб" Ферлан Менди.

Двете страни може да разделят пътищата си още по време на идния летен трансферен прозорец, информира "Madrid Xtra", цитиран от "Reelevo". 

Лошата форма на французина

Менди бележи значителен спад в представянето си с белия екип. Той редовно ту попада в състава на "кралете", ту е извън него поради редица контузии.

Бранителят пропусна цели 51 мача заради различни травми след трансфера си от Олимпик Лион през лятото на 2019 г. Френският национал бе привлечен за сумата от 53 млн. евро.

27-годишният френски национал е записал едва 1868 минути футбол през настоящия сезон в рамките на 25 мача. Той има на сметката си 1 асистенция. 20 от срещите от кампанията за "лос бланкос" той пропусна.

Подходящи алтернативи

Липсата му обаче не беше значително усетена. Едуардо Камавинга се представя на много високо ниво в необичайната си роля на левия бек, показвайки гъвкавост и добри изяви. Фран Гарсия също се очаква да се завърне на "Сантяго Бернабеу" след впечатляващите игри, които показа с екипа на Райо Валекано, където бе отдаден под наем.

Интерес към френския бранител обаче не липсва и той е трансферна цел на един от европейските грандове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички