След броени дни Неймар и Барселона ще се срещнат в съда


След броени дни Неймар и Барселона ще се срещнат в съда
Снимка: Getty Images/Guliver

10944 0

Неймар и Барселона ще се срещнат в съда само три седмици, след като от каталунския клуб се провалиха в опитите да си върнат бразилеца. Неймар искаше да завърне на "Камп Ноу", но от ПСЖ не стигнаха до споразумение с бившия му клуб.

Сега испанският шампион и Неймар ще трябва да се изправят един срещу друг на 27 септември в съда в Барселона. Нападателят съди клуба за 26 млн. евро, докато от клуба настояват да получат 75 млн. евро. При положение, че Неймар се бе завърна в клуба, то тези дела щяха да отпаднат, но сега случаят е различен.

Случаят се върти около 40 милиона евро бонус, който Неймар трябваше да получи за подписването на нов договор с Барселона само няколко месеца преди да замине за Париж. На Неймар бяха изплатени 14 милиона от бонуса, като Барселона удържа останалите 26 милиона, когато той реши да напусне. Играчът счита, че има право на пълната сума, плюс лихва от 10%.

Междувременно се появи информация, че от Барселона са отложили сделката за Неймар за следващата година - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички