Бащата на Неймар продължил да звъни на Реал Мадрид за трансфер


Бащата на Неймар продължил да звъни на Реал Мадрид за трансфер
Снимка: Getty Images/Gulliver

4051 0

Една от големите трансферни саги това лято - с Неймар, не завърши по щастлив начин за бразилеца. Въпреки че не се стигна до раздяла с ПСЖ, продължават да излизат подробности от последните месеци, в които играчът бе пращан ту в Барселона, ту в Реал Мадрид.

Според Marca от обкръжението на Неймар са се свързали първо с Реал Мадрид още преди няколко месеца, като са обявили желанието му да напусне Париж. От "белия балет" обаче не са дали никакъв конкректен отговор, тъй като по никакъв начин не искат да развалят отношенията си с френския клуб. Като дори и не са отговорили на обажданията. Няколко седмици след това Неймар е съобщил и пред ПСЖ, че иска да напусне и да се върне в Испания.

Тогава шампионите на Лига 1 приели исканията на играча и баща му, като започнали да търсят алтернативи. Бразилецът предпочитал да се върне в Барселона, но по никакъв начин не изключил и да играе в Реал.  Според информациите от мадридския клуб имали съмнения относно физическото състояние на играча, най-вече заради честите контузии. Затова и в крайна сметка решили да стоят настрана и да чакат евентуално обаждане от ПСЖ. 

Заради огромните харчове това лято от "Бернабеу" единствено обмисляли сделка под наем, което нямаше да се хареса на ПСЖ. Босовете на френския клуб отхвърлиха всички възможни оферти за играча си на Барса. Именно тогава - бащата на Неймар побързал да се обади отново на Реал, тъй като е разбрал, че няма да се стигне до сделка с каталунците. И това обаче не дал желания ефект, тъй като не е имало никакъв вариант от "Кралския клуб" да отделят подобна голяма сума.

Междувременно се появи информация, че от Барселона са отложили сделката за Неймар за следващата година - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички