Проблеми пред Ла Фуенте: Двама национали на Испания таят омраза и не се поглеждат в очите?


Проблеми пред Ла Фуенте: Двама национали на Испания таят омраза и не се поглеждат в очите?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2213 0

Две от звездите на вечните съперници Барселона и Реал Мадрид - Гави и Дани Себайос, изглежда не таят добри чувства помежду си, а това поставя въпросителни пред националния отбор на Испания и селекционера Луис де ла Фуенте.

Казусът

Искри между двете надежди прехвърчаха по-рано през годината, когато Себайос дръпна за косата своя сънародник по време на "Ел Класико". В следващия мач между тези два съперника халфът на каталунците пък си го върна, влизайки остро в краката му без топка.

Всичко е просто слух?

В лагера на Испания обаче и те, и наставникът на "червената фурия" отричат за каквито и да е премеждия и омраза помежду им.  

"Себайос и Гави показват изключителни човешки качества. Биха дали живота си един за друг", споделя Ла Фуенте пред медиите преди време.

"Луис де ла Фуенте ни попита с Гави за ситуацията между нас. И двамата сме от южната част на Испания, таим много страст. Всичко обаче е оправено, говорили сме за това и вървим в една посока. Оставяме всичко настрани и в момента сме съотборници", заявява пък самият Себайос.

Не така обаче смята местното издание "La Larguero", което съобщава, че двамата полузащитници дори не се поглеждат. Легендата на Барселона - Серхио Бускетс, преди време се оттегли от националния тим, което предполага, че именно Гави и Себайос ще бъдат наложени в центъра на игрището за постоянно. В страната обаче таят опасения относно колебливите им взаимоотношения. 

Междувременно Гави пък сложи край на спекулациите за бъдещето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички