Роналдиньо разкри кое му е попречило да не играе до 40-годишна възраст


Роналдиньо разкри кое му е попречило да не играе до 40-годишна възраст
Снимка: Getty Images/Guliver

4484 0

Бразилската футболна легенда Роналдиньо направи култово разкритие за своето минало и най-вече футболната си кариера. Бившата звезда на Барселона, ПСЖ и Милан разкри, че е можел да играе до 40-годишна възраст, но "нощният живот" го е лишил от подобна съдба.

"Всички искаха да играя до 40 години, но ако искахте това, трябваше да затворите всички дискотеки и всички заведения, където има алкохол. Не исках да живея като затворник", заяви латиноамериканецът.

"Наслаждавах се на живота, на младини исках да прекарвам цели нощи на купони, но въпреки това успях да покажа добро лице на терена", добави нападателят.

Той е роден на 21 март 1980 г. и освен за европейските грандове, е играл още за Фламенго, Флуминензе, Атлетико Минейро, Гремио и Керетаро. Последният му мач бе за Флуминензе през 2015 г.

С Бразилия Роналдиньо стана световен шампион през 2002 г., а междувременно спечели още Копа Америка и Купата на Конфедерациите. За "Селесао" натрупа общо 97 мача и 33 попадения.

Вижте бразилецът и Христо Стоичков в какъв общ мач участваха наскоро!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички