Прекъснаха Кадис - Барселона заради инцидент на трибуните, фен се бори за живота си


Прекъснаха Кадис - Барселона заради инцидент на трибуните, фен се бори за живота си
Снимка: GettyImages

2562 0

Много неприятен инцидент беляза домакинството на Кадис на Барселона, което се явява навръх 112-тата годишнина от създаването на "жълтата подводница". Срещата се развиваше по добър начин за каталунците, които успяха да наложат волята си през втората част и поведоха след попадения на Де Йонг и Левандовски в 55-тата и 65-тата минута. Двубоят обаче бе прекъснат от главния съдия в 83-тата минута, а в стотната играчите дори се прибраха в съблекалните.

Първоначално причината за решението на арбитъра остана неясна, но в последствие се оказа, че фен на домакините се нуждае от медицинска помощ! В прякото предаване на срещата бе излъчено как стражът на домакините притичва от едната резервна скамейка до противоположната трибуна, за да занесе медицинска техника на спешните екипи. Предполага се, че става въпрос за дефибрилатор, а медиите в Испания съобщават, че се е стигнало до сърдечен удар на трибуните.

Следващите 17 минути останаха без развитие на терена, тъй като всички мисли и усилия бяха насочени към животоспасяващата интервенция към привърженика на Кадис. Остава неясно дали срещата ще бъде прекратена изцяло за днешния ден или ще бъде доиграна в следващите часове.

Следете развитието около срещата ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички