Предстои ключов ден за една от звездите на Барселона преди Ел Класико


Предстои ключов ден за една от звездите на Барселона преди Ел Класико
Снимка: GettyImages

798 0

Барселона имаше лош късмет с контузии през последните няколко седмици. Съвсем наскоро Роберт Левандовски и Жул Кунде получиха травми, които ще ги извадят от игра за значителен период от време за голямо разочарование на наставника Шави Ернандес.

Ще е ли Де Йонг на линия за Ел Класико?

Кунде определено ще пропусне Ел Класико в края на месеца, докато за Левандовски, заедно с Педри и Рафиня, има надежда да се възстановят навреме. Въпросът е дали Френки де Йонг също ще успее след контузията си в глезена срещу Селта Виго миналия месец.

Де Йонг все още е под въпрос, след като получи контузията, но проблемът трябва да бъде отстранен в понеделник, според "Mundo deportivo". След като това се случи, следващите няколко дни ще бъдат решаващи, за да се определи дали холандският полузащитник ще играе срещу Реал Мадрид.

Ако чувства добре десния глезен и крака си Де Йонг, има шанс той да е на разположение за Ел Класико. Шави отчаяно иска да го има на разположение, но Барселона няма да поеме абсолютно никакви рискове с възстановяването му, за да избегне нова контузия и повече време настрани. Наличието на де Йонг би било голям тласък за Барселона, особено след като Педри също е готов да се завърне. Каталунците се представят повече от добре от началото на сезона, като Барселона е сред трите непобедени отбора от топ 5 първенствата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички