Шави назова най-доброто качество на Ламин Ямал и обясни за 4:3 срещу Виляреал: Грешките ни струваха скъпо


Шави назова най-доброто качество на Ламин Ямал и обясни за 4:3 срещу Виляреал: Грешките ни струваха скъпо
Снимка: Getty Images

3086 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, заяви, че отборът му е трябвало да вкара повече голове във вратата на Виляреал и призна, че представянето на тима му в защита не е било на нужното ниво.

*Каталунците спечелиха визитата си на "жълтата подводница" с 4:3, а двубоят премина през два обрата (ВИДЕО).

"Получи се много добър мач като цяло. Трябваше да вкараме още два или три гола. В защита не се представихме добре. След като поведохме с 2:0 допуснахме много положения пред нашата врата и грешките ни струваха скъпо", обясни Шави на пресконференцията си след срещата и допълни:

"След 2:3 вече започнахме да играем както трябва. Крайният резултат е справедлив, но заслужавахме да отбележим още попадения. Смените бяха от ключово значение. Трябва да доминираме през всичките 90 минути, това е целта ни. Но, когато се изправяш срещу отбор като Виляреал - това е много трудно".

Наставникът каза няколко думи и за 16-годишния Ламин Ямал, който се отчете с асистенция (ВИДЕО): "Ламин Ямал започна като титуляр, защото виждаме, че може да прави разликата. Той е умен и взима добри решения на терена. Разбира се, че ме изненадва, както и всички останали. Най-доброто му качество е това, че взима правилните решения почти винаги".

"Не мисля, че ще има някакъв проблем с напрежението. Ламин е скромно момче и работи здраво. Има конкуренция, но е готов да играе за Барселона", категоричен бе Шави.

*Четете всички последни новини от испанския футбол в SportLive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички