Постен Валенсия изпусна второто място срещу Атлетик


Постен Валенсия изпусна второто място срещу Атлетик

1244 0

Отборът на Валенсия изпусна да се изкачи на второто място във временното класиране в Примера дивисон, след като записа нулево равенство у дома срещу Атлетик (Билбао). Спечелената точка на „Местая” стигна само за изкачването на „прилепите” до третото място, само на точка от Барселона и на три от водача Реал (Мадрид).

„Баските” запазиха 11-ата си позиция в класирането, събирайки 12 точки в актива си.

Домакините диктуваха събитията на терена, но въпреки това успяха да стигнат само до един точен удар към вратата на Атлетик. През първото полувреме Валенсия създаде няколко опасности. В 17-ата минута Родриго стреля покрай левия стълб на Ирайсос, а няколко минути по-късно ударът на Алкасер мина малко над целта. В 26-ата минута на мача се наложи Ирайсос да показва класа след изстрел на Пиати.

Атлетик успя да застраши съперника на два пъти, и то в последния четвърт час на мача. Оскар де Маркос и Ечейта обаче не намериха пътя към вратата на „прилепите”.

Класирането в Примера може да се промени, след изиграването на двубоя Реал Сосиедад – Атлетико (Мадрид), който започна в 22.00 часа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички