Подарък за новия договор: Роналдо ще получи нов "галактико" за халфовата линия


Подарък за новия договор: Роналдо ще получи нов "галактико" за халфовата линия
Снимка: Guliver/GettyImages

3270 0

В понеделник Кристиано Роналдо официално поднови договора си с Реал Мадрид, подписвайки до лятото на 2021 година срещу над 700 хиляди долара седмична заплата. Към подписването на договора "кралския клуб" готви и нова сделка - привличането на плеймейкъра на Ливърпул Фелипе Коутиньо.

Според информация на каталунското издание Diario Gol, Зинедин Зидан е препоръчал на Флорентино Перес да се ориентира към бразилския халф, който да замени след две години Лука Модрич като основен офанзивен полузащитник на тима.

Операцията ще се състои в две части, като първоначално ще се водят преговори с играча, който прави страхотен сезон до момента под ръководството на Юрген Клоп в Ливърпул. След това ще се преговаря директно с шефовете на мърсисайдци, които държат да получат 67 милиона паунда за халфа.

Ако Коутиньо се съгласи за трансфер на "Сантяго Бернабеу", той може да помогне значително на Флорентино Перес, отказвайки да предподпише договора си с "червените". Причината за това е, че едва през лятото на 2018 година подобен трансфер ще е възможен, а Коутиньо, а тогава ще остават едва 2 години от настоящото му споразумение с Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички